Mejeribrugets Dag 2020 Mælkens muligheder i den grønne bølge

Mejeribrugets Dag 2020

Program

Kl. 8.30 – 11.00 Virksomhedsbesøg –  Cabin Plant, Haarby

Kl. 12.00       Frokost på Skræppenborg

Kl. 13.00 – 13.25

  • Rundvisning på Kold College
  • Træningsmejeriet er åbent for publikum
  • Mejeriforeningen har ordet – i Auditoriet v/ Store torv
    “Hvad rør sig i mejeribruget” v/ Jan Hermansen
  • Branche/karriereskifte – v/FTFa’s Karrierecoach

Kl. 13.30 – 14.00 Kaffe/kage og networking v/ indgang til festsalen på Dalum Landbrugsskole

Kl. 14.00 – 16.00 Foredrag i festsalen på Dalum Landbrugsskole

Tema:  Mælkens muligheder i den grønne bølge 

  • Dansk mejeribrug: Har det sejret ad helvede til? v/ Professor Antropolog Gunnar Lind Haase Svendsen, Syddansk Universitet
  • Ernæringsperspektivet v/ Ernæringschef Mejeri L&F Merete Myrup
  • Bæredygtig mælkeproduktion på gården – med fokus på klimaaftrykket v/ Seniorforsker Troels Kristensen, Aarhus Universitet
  • Fra Mælkeproducent til fødevareproducent – “Mælkeproducentens muligheder i den grønne bølge” v/Formand for Naturmælk Jens Krogh
  • Plant-based fermented products v/Process Category Director Pranav Shah, SPX Flow Technology

Kl. 16.00 – 18.30 KREDSUDSTILLING

Kl. 17.20 – 18.30 Tapas buffet

18.30             Udstillingen lukker