Mejeribrugets Dag 2014 Future Challenges – udfordringer i dansk mejeribrug

Mejeribrugets Dag 2014

Program

Kl. 09.00 Virksomhedsbesøg på Taulov Mejeri

Kl. 11.45 Frokost i skolens store restaurant

Kl. 12.30

  • Rundvisning på skolen med start fra skolens reception
  • Træningsmejeriet åbent (indtil kl. 13.45)
  • Workshop v/Alectia A/S

Kl. 13.30 Kaffe og kage ved indgangen til festsalen

Kl. 14.00 Foredrag med temaet:
Tema: ”Future Challenges – udfordringer i dansk mejeribrug”

  • Hvordan ser Mejeriforeningen de kommende udfordringer? v/ Adm.dir. Jørgen Hald Christensen, Mejeriforeningen
  • Uddannelsessituationen for faglærte på mejeriområdet v/ Dir. Hans Skjerning, Kold College
  • Hvordan, hvorfor og hvad ønsker industrigruppen fremadrettet? – Industrigruppen bag Mejeriingeniørerne v/ Formand for IbM, Jens Termansen, Arla
  • Kvoterne forsvinder – hvad betyder det afsætningsmæssigt og flowmæssigt for Uhrenholt A/S? v/ Sen. Adv. Keld Winther Rasmussen, Uhrenholt A/S
  • Kvoterne forsvinder – hvad betyder det afsætningsmæssigt og flowmæssigt for Arla Foods? v/ Sen. Vice pres. Dan Kolding, Arla
  • Muligheder med de udfordringer der er for fremtiden i mejeribruget v/ Dir. Lone Saaby, L&F

Kl. 16.00 Kredsudstilling og virksomhedsudstillere

Kl. 17.00 Temapræsentation fra Kolds kokkeelever
”Kokkeinnovation med danske mejeriprodukter”

Kl. 18.00 Afslutning