Mejeribrugets Dag 2015 Mælkens komponenter, innovation og anvendelse

Mejeribrugets dag 2015

Program

09:00 – 11:30 Virksomhedsbesøg Odense Zoo

11:45 – 12:45 Frokost i restauranten på Kold College

12:45 – 13:30

  • Rundvisning på Kold College
  • Besøg på træningsmejeriet
  • Workshop 1 PensionDanmark A/S
  • Workshop 2 Danish Dairy Training Programme v/ Emil Thilo Andersen

13:30 – 14:00 Kaffe og kage Ved indgangen til Dalum Landbrugsskoles Festsal

14:00 – 16:00 Foredrag – Dalum Landbrugsskoles Festsal

Tema: “Mælkens komponenter, innovation og anvendelse”

  • Mejeriforeningens afregningsmodel. Hvad ligger til grund? v/ Chefkons. Niels Ole Nielsen, L&F
  • Mælkens højværdiproteiner v/ Proff. Lotte Bach Larsen, Aarhus Universitet 
  • Lactosens anvendelse i fødevareindustrien og Arla Foods Ingredients produktion af laktose v/ Vice pres. Povl Friis, Arla Foods Ingredients
  • Forskning i mælkens proteiner, og hvad disse kan bruges til? v/ Proff. Esben Skipper Sørensen, Aarhus Universitet 
  • Isolering af valleproteiner direkte fra mælk: Højere funktionalitet, nye muligheder og mere værdi v/ CTO Allan Lihme, UpFront Chromatagraphy A/S
  • Mælkekomponenters indflydelse på human sundhed og teknologisk kvalitet – forskning i regi af Mejeribrugets ForskningsFond v/ Vice pres. Hans Henrik Lund, Formand for MFF

16:00 – 19:00 Kredsudstilling
Buffet åbner kl.17.30