Mejeribrugets Dag 2017
Program
Kl. 9.30 – 11.30 Virksomhedsbesøg – Odense Marcipanfabrik, Odense
Kl. 11.45 – 12.45 Frokost i restaurant på Kold College
Kl. 12.45 – 13.30
- Rundvisning på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
- Træningsmejeriet på Kold College er åbent for publikum
- Mejeriforeningen har ordet – et nyt spændende tiltag
Kl. 13.30 – 14.00 Kaffe og kage ved indgang til festsalen på Dalum Landbrugsskole
Kl. 14.00 – 16.00 Foredrag i festsalen på Dalum Landbrugsskole
Tema: Optimering i hverdagen
- Procesoptimering hos Stryhns v/ Supply Chain Director Keld G. Nielsen, Stryhns A/S
- Capacity boost v/ Senior Project Consultant Johan Dubbelman, Arla
- En case fra Them Andelsmejeri v/ Produktionschef Morten Christiansen, Them A/M
- Anvendelse af mikroorganismer til fremstilling af fødevareingredienser fra mejerirestfraktioner af lav værdi v/ Lektor Christian Solem, DTU Fødevareinstituttet
- Intern logistik optimering v/ Key Account Manager Claus Børresen, BILA A/S
- CIP optimering i mejeriet v/ Corporate Account Manager Glenn Madsen, Ecolab
Kl. 16.00 – 18.00 Kredsudstilling
Kl. 17.30 – 18.30 Buffet ved Kolds Kokkeelever