Mejeribrugets Dag 2017 Optimering i hverdagen

Mejeribrugets Dag 2017

Program

Kl. 9.30 – 11.30 VirksomhedsbesøgOdense Marcipanfabrik, Odense

Kl. 11.45 – 12.45 Frokost i restaurant på Kold College

Kl. 12.45 – 13.30

  • Rundvisning på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
  • Træningsmejeriet på Kold College er åbent for publikum
  • Mejeriforeningen har ordet – et nyt spændende tiltag

Kl. 13.30 – 14.00 Kaffe og kage ved indgang til festsalen på Dalum Landbrugsskole

Kl. 14.00 – 16.00 Foredrag i festsalen på Dalum Landbrugsskole

Tema: Optimering i hverdagen

  • Procesoptimering hos Stryhns v/ Supply Chain Director Keld G. Nielsen, Stryhns A/S
  • Capacity boost v/ Senior Project Consultant Johan Dubbelman, Arla
  • En case fra Them Andelsmejeri v/ Produktionschef Morten Christiansen, Them A/M
  • Anvendelse af mikroorganismer til fremstilling af fødevareingredienser fra mejerirestfraktioner af lav værdi v/ Lektor Christian Solem, DTU Fødevareinstituttet
  • Intern logistik optimering v/ Key Account Manager Claus Børresen, BILA A/S
  • CIP optimering i mejeriet v/ Corporate Account Manager Glenn Madsen, Ecolab

Kl. 16.00 – 18.00 Kredsudstilling

Kl. 17.30 – 18.30 Buffet ved Kolds Kokkeelever