Mejeribrugets Dag 2018 Mælk - med en god smag i munden

Mejeribrugets Dag 2018

Program

Kl. 9.15 – 11.30 Virksomhedsbesøg –  Sanovo Technology, Datavej 3, 5220 Odense SØ

Kl. 11.45       Frokost i restaurant på Kold College

Kl. 13.00 – 13.30

  • Rundvisning på Kold College
  • Træningsmejeriet er åbent for publikum
  • Mejeriforeningen har ordet – i Auditoriet v/ Store torv

Kl. 13.30 – 14.00 Kaffe/kage og networking v/ indgang til festsalen på Dalum Landbrugsskole

Kl. 14.00 – 16.00 Foredrag i festsalen på Dalum Landbrugsskole

Tema:  Mælk – med en god smag i munden

  • Fakta og myter omkring mejeriprodukter og sundhed v/ Institutleder Prof. dr. Med. Arne Astrup, Institut for Idræt og Ernæring
  • Energitæt is, hvorfor og hvordan ? v/ Mejeriejer Niels Henrik Lindhardt, Åbybro Mejeri
  • Berigelse af mælk – hvilke udfordringer og spg. åbner sig ? v/ Ernæringschef mejeri Merete Myrup Christensen, L&F
  • ”Designermælk” en case fra AFI v/ Anders Steen Jørgensen, Chef for Pediatrics, AFI
  • Urmælk – hvorfor og hvad er det ? v/ Mejeridirektør Poul Johannes Pedersen, Thise Mejeri

Kl. 16.00 – 18.30 KREDSUDSTILLING

Kl. 17.20 – 18.30 Tapas buffet

18.30             Udstillingen lukker