Mejeribrugets Dag 2018
Program
Kl. 9.15 – 11.30 Virksomhedsbesøg – Sanovo Technology, Datavej 3, 5220 Odense SØ
Kl. 11.45 Frokost i restaurant på Kold College
Kl. 13.00 – 13.30
- Rundvisning på Kold College
- Træningsmejeriet er åbent for publikum
- Mejeriforeningen har ordet – i Auditoriet v/ Store torv
Kl. 13.30 – 14.00 Kaffe/kage og networking v/ indgang til festsalen på Dalum Landbrugsskole
Kl. 14.00 – 16.00 Foredrag i festsalen på Dalum Landbrugsskole
Tema: Mælk – med en god smag i munden
- Fakta og myter omkring mejeriprodukter og sundhed v/ Institutleder Prof. dr. Med. Arne Astrup, Institut for Idræt og Ernæring
- Energitæt is, hvorfor og hvordan ? v/ Mejeriejer Niels Henrik Lindhardt, Åbybro Mejeri
- Berigelse af mælk – hvilke udfordringer og spg. åbner sig ? v/ Ernæringschef mejeri Merete Myrup Christensen, L&F
- ”Designermælk” en case fra AFI v/ Anders Steen Jørgensen, Chef for Pediatrics, AFI
- Urmælk – hvorfor og hvad er det ? v/ Mejeridirektør Poul Johannes Pedersen, Thise Mejeri
Kl. 16.00 – 18.30 KREDSUDSTILLING
Kl. 17.20 – 18.30 Tapas buffet
18.30 Udstillingen lukker